Salam dan hai,
Saya telah mengikuti tutorial saudara Etomyam iaitu Tutorial: Floating Social Bookmark Gaya Mashable. Malangnya tidak menjadi yang diharapkan. Saya tidak tahu salah siapa. Tutorial bro Etomyam, saya ikuti 100% sama dan masih tidak jadi. Saya telah mencuba tutorial ini pada theme Twenty Ten dan juga theme Etomyam, kedua-duanya tidak menjadi. Sedih betul.
Saya telah buat ikut tutorial itu dua tiga kali sampai saya dah terhafal step dalam tutorial itu. Saya telah setkan kedua-dua plugin FBshare dan TweetMeme secara manual insertion kerana saya telah semak socials.php mengandungi kod fbshare_button(); dan tweet_button yang akan berfungsi secara manual. Sepatutnya berfungsi sebab coding snippet itu telah ada dan setkan plugin secara manual.
Sayangnya tak menjadi pula tutorial ini sebab TweetMeme ada analytical. Jadi, bro Etomyam tolong saya. Any ideas geng?

Nak try jugak la…
ST´s last blog ..Set masa lupus kata laluan dalam Linux
susah juga nak buat rupanya tu..
nak kena tunggu bro etomyamlah gayanya..
hmm.. xpernah try dkt blog lg..
Paksu-IT´s last blog ..Kelajuan Pakej Streamyx Yang Anda Subscribe
Maksudnya RG nak letak ‘floating social bookmark’ pada setiap post seperti Mashable tu ke? Follow my blog. Saya dah berjaya apply floating bookmark tu guna plugin dan sikit customization.
wptidbits´s last blog ..Rounded Corners with CSS3
Saya cuba plugin lain iaitu plugin sharebar.
tak pernah try pun wat.selalu tgk kat blog member2 aje mende ni. huhuhu
lizz´s last blog ..Memilih Kawan Anda Fikir Anda Sempurna Sangat